Tweets by @marcthebeste

Tuesday, October 21, 2014

Reacties op stukjes 2.0 / Zoek met ctrl=f naar het keyword, bijv. Rutte

Ja en als je de verschuttingen van Nederlands militair optreden herinnerd tussen 10 mei 1940 en nu, met daartussen de missers zoals in de enclave Srebrenica door Dutchbat hoef je voor een paar aanslagen ook niet bang te zijn. Nederlandse militairen zetten bij voortduring zichzelf voor schut en veroorzaken zoveel doden bij hen die ze proberen te helpen, dat ze beter buiten commissie worden gesteld. Bovendien moet Nederland neutraal zijn in conflicten met het oog op het  ICC hier in Den Haag.

Van Aartsen leeft sinds z'n entree in de politiek in een cocon en begrijpt er niets van, dat komt af en toe pijnlijk naar buiten, onder andere toen hij iedereen in de Doubletstraat liet oppakken en opsluiten, de aktie was zogenaamd tegen gedwongen prostitutie en dus een mus doodschieten met een atoombom. Dan die misser in de Schilderswijk en alles eromheen. Heel Den Haag stad verpest, maar daar was zijn voorganger al mee begonnen, alleen hun kunnen er nog doorheen met hun pluchekonten auto's.

We kunnen beter als eerste een nieuwe petitie aanmaken voor Loo Asscher, te gek voor woorden hoe die coke snuivende Amsterdamse wethouder minister -van héél Nederland- kan worden. Hij begrijpt er nog minder van dan van Aartsen en mag nu beslissen dat je geen uitkering en of zorg meer krijgt. Kan ik ook wel vragen aan een junk hier in de binnenstad, alleen zeggen die meestel wél ja! Eigenlijk kan je wel petities voor het hele kabinet maken, alleen zijn de meeste types hun eigen publicitaire vijand en van die van hun partij al, dat is dus zonde, want we kunnen de munitie van de petitie beter bewaren voor ernstige lijpen.

F1 was 1 van de gevaarlijkste sporten, met vroeger tientallen doden Na de dood van Senna en Ratzenberger in hetzelfde race weekend van 30 april 1994 nu 1 van de minst gevaarlijke, naast voetbal, hockey en andere autosporten, maar het blijft natuurlijk wel met 300 km. per uur proberen vooraan te rijden. Als je iets zonder gevaar wilt doen kan je altijd curling of punniken proberen.

Voor een wapen moet je een vergunning hebben, okee? Daar wordt voorwaardelijk voor gestraft. Nou komen er gewapende straat rovertjes je goudwinkel beroven. Even naar de wapen kluis de munitie zoeken. Die mensen hadden het wapen ook nog eens keurig in een andere ruimte en alleen pepperspray achter de toonbank. Hun hele leven verwoest en krijgen ze de griezeligste advocaat ter wereld achter zich aan. Is het geen tijd die mensen een paar miljoen schadevergoeding te geven, nabestaanden betalen dat.

Ja, als je geen koningshuis wilt kan je stemmen op de partij die dat ook niet wil, maar dat moet je wel doen dan, sukkels. 30 of 40 miljoen vind ik ook wel veel, is hier iets raars aan de hand is die aanbesteding wel uitgeschreven? Even nakijken alstublieft en als het in orde is en je wilt wel het koningshuis behouden, niet zeuren verder. Griekenland zelfde, ze hebben al geen leven en ze betalen nog mee ook, het zijn bepaald geen Assad's of Marcossen. Wees er blij mee.

Ik vraag me af waarom Frans Bauer en voorheen André Hazes en zo nooit zijn afgeperst en wel de families van Heijn, Heineken, van der Valk en de Mol. Ja, je gaat toch niet jezelf iets aandoen, zo ongeveer stel ik me dat voor. Maar waar ik niet bij kan is, waarom die daders als ze nog leven nog vrij rondlopen, dat kan toch echt niet. Ik heb het idee dat als je iets heel kleins doet je enorme douw krijgt in Nederland en als je een hele familie alles afpakt en nog wat moord sta je zo weer buiten.

Alle grote missers van Nederlandse militaire acties zijn met behulp of geheel door de schuld van de politiek veroorzaakt sinds 10 mei 1940 via Srebrenica tot MH17. Rutte en voorgangers zijn zo'n onhandige stoethaspels dat het een wonder is dat Nederland überhaupt nog bestaat. In alle gevallen hadden de schuldigen aan de militaire debacles zelf nooit een gevechtstenue gedragen. Nederland moet zich dan ook Neutraal houden net als voor 1939 en zich niet bemoeien met het au doen aan alle strijders.

Pa Holleeder had bij Heineken gewerkt, Martin Fagel doodgeschoten door ontslagen Turkse afwasser en eerder dit jaar Fred Lely door de portier en ontslagen barman van zijn club in Thailand onthoofd. Omdat ze niks meer zeggen na de onthulling van de compositiefoto moet je die kant op denken, maar er zijn wel degelijk mensen die wat meer hebben gehoord. De radiostilte betekend vaak dat ze wél iets op het spoor zijn en omdat geld maar papier is als je er zoveel van hebt, kan het zijn dat ze betalen.

Ik krijg niks, € 200,- per jaar, maar nu ik dit allemaal lees ga ik procederen, want als je steeds van baan bent gewisseld en overal tegen je zeggen, ja maar dat begint pas als je ergens langer dan twee jaar hebt gewerkt. Kijk dat heeft straks iedereen, maandje hier, jaartje daar. Het is ook het einde van het het nul uren contract, niet het begin. Door steeds slimmere banen apps mag je misschien morgen in zuid Frankrijk beginnen en in december in Lech op de piste Glühwein mixen. Loo van de coke.

Die onderzoeken zijn verzonnen, er is namelijk niemand die meer trajectcontroles wil of een kastje in je auto. Maar in de EU hebben de landen een verdeling om te proberen burgers aan de elektronische leiband te houden. Daarom willen veel mensen al weer van de unie af. En terecht, ze proberen de truckjes van burgertje pesten in één land uit en als het werkt wordt het overal ingevoerd. Hier in Nederland hebben ze al zoveel uitgeprobeerd dat de meeste mensen al weer van de EU af willen.

Ik stem ervoor om geen Ebola patiënten op te halen met de Ebola vluchten, ook iedereen die hier heen wil eerst 6 weken in quarantaine in het land waar de besmettingen voorkomen. De reden is dat het daar toch wel naar toe gaat over een tijdje, dus waarom niet nu? Misschien maken velen van ons dan nog een kans om geen Ebola te krijgen. Alle andere nieuws vind ik eigenlijk niet meer zo belangrijk, behalve dan de halve garen die meedoen aan het bommen gooien op plekken waar ook gewoon nog kindertjes wonen. Dat zijn kinder moordenaars, luister je Rutte? Want je gaat gewoon samen met de IS leiders naar het ICC en dan de gevangenis in voor kindermoord

Nico heeft het vandaag ook geweldig gedaan, door de bandenwissel helemaal van achteraan toch tweede geworden, kan je nagaan als Alonso of Bottas zo'n auto hadden. De voorsprong van Hamilton is maar relatief, 1 keer een pech'je en het staat weer gelijk en Louis heeft daar een handje van. Bij de laatste race zijn het zelfs dubbele punten. Putin was ook leuk bij de prijsuitreiking, doordat de coalitie tegen IS zo'n stuntels zijn is het bijna te geloven dat Rusland de MH17 niet heeft neergehaald.


Dat gebeurt hartstikke vaak bij allerlei soorten qwizzen en ook omgekeerd onterecht, bijvoorbeeld een keer de vraag bij Giel Beelen, "Welke vogel staat er volgens Haagse Harry in het beeldmerk van Den Haag?" Er werd ooievaar geantwoord en toen goed gerekend, maar dat moest natuurlijk rèiger zijn. Maar bij de Mol gaat er wel héél vaak wat fout voor de ogen van honderdduizenden kijkers, waardoor dan die Plasman of een andere snuiter er bijgehaald word, is er dan geen soort apk voor kwismakers?

Wat bizar veel nog, dat klopt vast niet. In Nederland is het veel lager met maar gemiddeld 2% die niet safe blazen, nou zijn ze hier ook wel veel strenger, zoals, je rijbewijs wordt direct ingenomen, je moet ook gelijk mee voor een vervolgtest aan een groter apparaat onder toeziend oog van een hulpofficier van justitie, heel hoge bekeuringen die direct door de hermandad zelf worden opgehaald, anders ga je meteen de cel in om met € 50,- per dag uit te zitten en als je het hebt uitgezeten moet je

Nou, dat verklaard wel een hoop, Dat 1 op de honderd Nederlanders autistisch is. Ik dacht al, hoe komen die broeiers nou aan zo'n baantje in de regering als pluche-konten. Die bijvoorbeeld niet begrijpen dat je niet het ICC hier in Den Haag kan hebben en tegelijkertijd meedoen om in Irak kindertjes te bombarderen. Je zou Nederland dan eerst weer neutraal moeten maken, net als voor 1939, maar ja dan mag je weer niet de kindertjes bombarderen, hè, wat een vervelend dilemma nou. Pluche-konten ICC.


Het kabinet? Wat heeft de Bakker Bart Franchiseketen met de rampen die ons bedreigen te maken? Open grens voor Ebola zieken, ruzie gemaakt met de president van Rusland, de huizenmarkt verder de grond in gewerkt, deflatie, oorlog houden in Irak en daar de kindertjes bombarderen, 1 miljoen werkelozen, ons geld naar allerlei bodemloze putten, zoals de JSF, Polen, Hongarije, Portugal en Griekenland en de EU. Ik begrijp niet hoe jullie daarop hebben kunnen stemmen, om misselijk van te worden gewoon.

No comments: