Tweets by @marcthebeste

Sunday, August 10, 2014

Knagende gebreken


Dit gaat over de kleine dingetjes die ook niet in orde zijn, waarbij het is alsof je met een 13 tons anker aangebonden de Mariana trench induikt en het 7 minuten duurt en je met bijna 50 kilometer per uur recht naar beneden gaat, onderweg door de hoge snelheid niet opmerkend wat je allemaal voorbijsnelt.
Omdat het zo erg verkeerd is hoe de economie door de huidige bewindvoerders verpest is en met zo’n zelfde snelheid als de duiker naar beneden zoeft, zie je ook niet wat er onderweg naar het diepste van de Abyss aan kleinere zaken verandert moet worden, om zó verder te gaan is in ieder geval geen optie.
Ik heb het hier niet over de BTW, de accijnzen en oneigenlijke uitgaven zoals 5 miljard betalen aan de EU om lid van de club te mogen zijn, het zijn de kleinere knagende gebreken die steeds weer opduiken.
Als eerste moet ik deze even doen, als je vrijdag middag laatste uur een brief wilt posten staat er op de brievenbus “wordt dinsdag voor 17.30 geleegd”, maar het is pas 17.15
Als je dan naar binnen gaat en het vraagt , is het “ja, op vrijdag is het om 16.30”.
Dus, je dacht dat je op tijd was, maar zaterdag, zondag, maandag en dinsdag gaat er niets de deur uit. Dinsdag avond wordt er geleegd en ergens woensdag bezorgd, dus de post gaat alleen op woensdag en donderdag, want ik moet ook op vrijdag tot 17.05 de klantendatabase open houden.
De schuld hier heeft Henk Kamp,die in 2013 de postwet veranderde en die voor veel meer rampjes verantwoordelijk gehouden zou moeten worden, want het lijkt erop of hij is opgeleid door een vreemde mogendheid om ons arm te maken.
Ja het is een beetje goedkoper om het te doen zoals nu, maar de schade aan de economie is astronomisch, want het is niet alleen binnenland, als je iets met een handtekening naar het buitenland stuurt, gaat’íe ook alleen op woensdag en donderdag. En met zo’n grote werkeloosheid zou het geen probleem moeten zijn dat allemaal even terug te draaien.

Enfin, zo doen ze dat bij veel dingen, om een kwartje te verdienen verliezen ze een knaak.

No comments: