Tweets by @marcthebeste

Saturday, October 04, 2014


Dit stukje uit de Panamese krant zegt precies wat ik hieronder al schreef over de zaak Kris en Lisanne. Het eerste deel is van de redactie van de krant, gewoon door de vertaler gehaald en hier en daar verbeterd omdat het anders onbegrijpelijk lijkt. Het tweede deel zijn commentaren van Panamese reageerders op het artikel, zelfde behandeling, maar nog iets meer intact gelaten.
Hier wordt het alleen nog duidelijker wat een knoeiboel het onderzoek is geweest, waar ik nog niet eerder op in was gedaan. Wel hetzelfde idee is dat de Panamezen compleet niet in zichzelf of hun land geloven, bovendien is er over de Hollandse meisjes het vreemde idee dat het op zeker drugs gebruikers zouden zijn.
Toch heb ik 2 kleine toevoegingen, het eerste over de mogelijkheid dat ze beiden een ongeluk gehad zouden hebben, iedereen zegt erover dat dat heel onwaarschijnlijk zou zijn. Ik vind juist van niet, het zou alle gebeurtenissen verklaren.
De andere toevoeging is mijn groeiende ongeloof dat iedere Panamees die er mee te maken heeft gehad zo maar op zijn woord geloofd is, er is geen enkele aanhouding voor verhoor en nader onderzoek gedaan. Het gaat hier om een heel zootje mensen zoals hoteliers, gidsen andere toeristen, allemaal met naam en beeld genoemd, waarom zijn die niet een tijdje onder regiem ondervraagd?

Nou, nu wat voor scenario puntjes je hier kunt bedenken. Ze waren niet ontvoerd, want ze konden gewoon nog af en toe proberen te bellen.
Alle spullen die ze bij zich hadden zijn zo goed als intact teruggevonden, inclusief geld en dure telefoons.
Eigenlijk zou de film met Ricky Gervais, “The invention of Lying” gezien moeten hebben, om te begrijpen waarom je de geïnterviewde Panamezen harder moet verhoren. Zoals ik al schreef zijn de autochtoonse midden amerikanen geboren leugenaars, maar met geen opzettelijk kwaad in de zin, ze liegen uit gewoonte, gewoon zomaar, om van alles. Vandaar de film.
Hieronder het artikel met de reacties


Adelita Coriat
acoriat@laestrella.com.pa

Er is niets aan te geven dat het een ongeluk was. Ik wou dat het zo was geweest.

Advocaat Enrique Arrocha, vertegenwoordiger van een van de families van de jonge Nederlandse verdwenen vrouwen op 1 april in het district van Boquete, Chiriqui, is in toenemende mate van overtuigd dat Kris Kremers, 21, en Lisanne Froon, 22, geen werden verloren op het pad The Pianist, voor zover ondersteunt de officier van justitie die de zaak behandelen David, Betsaïda Pitti.

Arrocha denkt dat iemand de jongeren vermoord. En zijn theorie wordt versterkt door verschillende redenen.

Zowel de advocaat en de mensen van Boquete weten dat uit het spoor van The Pianist bij hoge Romero, Changuinola -sitio waar indianen botten van de meisjes en een aantal spullen hebben gevonden, is een afstand van 10 tot 14 uur te voet. Lisanne en Kris kon niet hebben gevonden de weg staan​​, laat staan ​​toen het begon al donker. Een donkere, maanloze nacht.

Om ervoor die reis zou de hulp van een gids of ingezetene die die lange afstand in de diepte wist nodig hebben.

De versie die u stemmen onder de mensen te horen is dat een inwoner in een poging om de meisjes te overtreffen, nam ze mee naar een huis in Altos de Romero, een dorp in de buurt van de oevers van de rivier de Culubre waar medio juni, de Indianen vond een rugzak met twee mobiele telefoons, een camera, zonnebril, ondergoed, Lisanne paspoort en $ 83.

Het was een dinsdag middag toen Jose Morales, eigenaar van een guesthouse in een eerdere pad naar de Pianist, zag Kris en Lisanne naar beneden na de wandeling. Hij sprak tot hen; waargenomen komende moe en hongerig. Young vroeg voor een routebeschrijving terug naar Boquete. Hij adviseerde hen om een ​​taxi te nemen.

CELL

Blijkbaar was het niet de rust van de bergen van Boquete wat ze ervaren Lisanne en Kris. De telefoon in de zak, een iPhone en een Samsung-apparaat, volgens de forensische rapporten van het Nederlands Instituut opgenomen acht wijzerplaten met hulplijnen: 112 Nederlandse en 911 Panama. De illustratie bij dit artikel bevat een tijdlijn met de opgenomen oproep pogingen (zie tabel).

De eerste oproep voor hulp, om lijn 112, vond plaats in 16:39, gevolgd door een tweede gesprek, ongeveer een half uur later. Dus bleef oproepen om hulp.

Het rapport toont aan dat er soms in geslaagd om verbinding te maken met apparaten of GSM mobiele communicatiesysteem.

De frequentie van de merken geslonken tot dagen. De batterij van de apparaten, die bijna de helft als ze begonnen de tour was, al snel liep.

In april, de dag dat ze verloren spoor van de meisjes waren er twee wijzerplaten. De volgende dag waren er vier, alle afgewezen.

Forensische rapporten geven aan dat de cel aan en uit. In een week kunt u foto's, schermen snapshots 'en cel chats dat zal helpen voltooien van de puzzel van de laatste momenten van het Nederlands hebben.

CAMERA

De camera die de lokale bevolking in het midden van juni gaf de autoriteiten nam twee foto's die 's nachts. In een tak op een omtrek van land omgeven door struiken en planten te zien. De branche heeft aan elk uiteinde een rode zak. In de omgeving kunt u een kauwgom wrapper te zien.

De tweede foto toont een platte rots, omringd door lage vegetatie.

Het laatste beeld wordt op de camera is 8 april.

VERLOREN

Fiscale Bethsaïda Pitti is nog niet gevalideerd de hypothese van een crimineel dood. Ze volgt dat jonge verloren op het parcours. Evenmin heeft zijn theorie met de getuigenissen van de bewoners van het gebied of de naburige steden Romero bewezen.

Er zijn verschillende dingen die Arrocha vertellen dat het geen ongeluk was. De theorie van een ongeval langs de rivier is niet logisch.

'Kan niet'

Degenen die bekend zijn met het gebied Culubre waarschuwen dat de rivier ontspringt in de buurt van het spoor en The Pianist in de bovenste bekken, vooral in april-maand, dat het droge seizoen in Panama slechte rivier stromen eindigt maakt deze niet in staat zijn om een ​​lichaam te slepen. Daarnaast werden de resten van de meisjes niet stroomopwaarts en stroomafwaarts gevonden, zoals logisch zou zijn als de huidige had gesleept.

'Ik was in de bergen en nam mijn eigen conclusies, maar ik kon niet bepalen waar het incident zich heeft voorgedaan ", zegt Arrocha.

'Het zag waar het was niet', zegt de advocaat.

'En in ieder geval, kan een ongeluk zijn gebeurd met een van hen, maar de twee?' Arrocha wonderen.

De advocaat liep vanuit het gezichtspunt van The Pianist naar de bergen, naar de rivier en Culubre zorgt ervoor dat er in de tijd tussen de roep om hulp en de meisjes nam foto aan de bovenkant van het spoor 'kan nooit de rivier hebben bereikt omdat de afstand Culubre droge tijd is bijna 12 uur. "

Het onderzoek van de zaak is bijna leeg, hoewel de fiscale Betsaïda Pitti aangegeven dat het haalbaar is om het Hof te verzoeken om verlenging.

De families van de slachtoffers zijn in Boquete voor de botten van hun dochters.

     Verwante onderwerpen
     Nederland ontbreekt

Florencio Lopez Omar Castillo • een maand geleden

     Ik begrijp het niet, kan een dergelijke cel om een gesprek te voeren zonder signaal zendmast of satelliet zijn?. In beide gevallen: je kunt niet de coördinaten van de oorsprong van de oproepen te lokaliseren? De omgeving is zo onherbergzaam dat je een onderzoek niet kan wegvagen? En het resultaat van de laatste botten? Je kunt niet veranderen van de belasting naar een ander te maken van een meer open en diepgaand onderzoek? Te veel geheimhouding leidt tot speculatie.
     4
     •
     Reageer
     •
     Delen>
         Avatar
         Building Maintenance Florencio Lopez Omar Castillo • een maand geleden

         Panamezen hadden chips. C & W en Telefonica van Spanje moeten worden bepaald door die waren het verzenden van de toren, maar slechts bij benadering. De reden dat ze kunnen overbrengen is dat de telefoons waren niet op een berg. Je kunt niet veranderen het onbeholpen belasting van gelijke opleiding. Dit zijn advocaten kantoor zonder enige opleiding in het strafrechtelijk onderzoek of forensische ciencas. Zo zie je maar dat niet een onderzoeksprotocol niet volgen in ieder geval te beginnen met zijn voorganger Luis Martinez, en Ana Matilde in het geval Brewster. Alles gebeurt zo denken wat dan ook en krijgen gevangene die is zonder bewijs. Alleen in Panama
         6
         •
         Reageer
         •
         Delen>
             Avatar
             • Building Maintenance iustitia een maand geleden

             Case Aira War: Innocents in de gevangenis. Schuldig gratis!
             3
             •
             Reageer
             •
             Delen>
                 Avatar
                 • Building Maintenance iustitia een maand geleden

                 Met dank aan Luis Martinez. Dezelfde mensen die dam gif kreeg een maaltijd die nooit werd geanalyseerd en de polygraaf is nog nooit gezien of zijn op de plaat. Amateur nacht
                 2
                 •
                 Reageer
                 •
                 Delen>
             Avatar
             Florencio Lopez Omar Castillo Building Maintenance • een maand geleden

             Dank je wel. Geen cel kan registreren en bellen, maar is gekoppeld aan een toren. De enige plek waar het pad is de Continental lijn. Het elementaire is van de raadsman te onderzoeken en coördinaten.
             2
             •
             Reageer
             •
             Delen>
     Avatar
     • SinPantuflas een maand geleden

     Ik Infographics morbide ...: S
     3
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     Betcel • 20 dagen

     Hier is dat niet past, het was een dinsdag middag toen de eigenaar van een guesthouse in een pre Pianist parcours, zag ze af na de wandeling. Hij sprak tot hen; waargenomen komende moe en hongerig. Young vroeg voor een routebeschrijving terug naar Boquete. Hij adviseerde hen om een ​​taxi te nemen.
     Dit gebeurde op dinsdag 1 april in de namiddag, de eerste noodoproepen naar 112 waren dezelfde dag dus 1 april om 04:30. en om 16:51.
     Als zij op dat moment, het pad af, want het is ook gezegd dat, als ik lees in anteriones interviews dat was het spoor van de 1 april om 4:00 uur.
     Ik vraag me af wie is de rit? Wie liegt? Ze namen een taxi? Wie anders zag ze? Die wijs gingen ze de volgende dag naar de reis naar de pianist te maken?
     Raadpleeg dan de waarheid voor deze gezinnen cieren dit hoofdstuk.
     Vergeet niet dat in de meeste gevallen de verkrachters en moordenaars zijn altijd in de buurt van de scène.
     Ik bid gewoon dat alles aclere voor deze twee families, hun de nodige kracht om deze pijn te dragen om te geven.
     2
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     MMS • 25 dagen geleden

     Wat er gebeurt is de "log" bestand of mobiele telefoon geschiedenis. Gewoon een nummer kiezen betekent niet noodzakelijk dat je gaat om te communiceren met een mobiele toren netwerk.
     Het telefoonbedrijf kan bepalen welke van de Samsung-netwerk verbonden toren; maar binnen het bereik kan zijn van enkele tientallen mijlen rond, afhankelijk terrein beperkingen en andere technische factoren. De aan en uit het gedrag van het apparaat zou kunnen worden uitgelegd aan een persoon die probeert om de batterij cel besparen en zet het op om te zien of je signaal of niet; en blijven zoeken naar een hoog punt waar u kunt de oproep, die kan verergeren het feit van verloren. Niet per se dat zijn vrijheid is ontnomen door iemand.
     2
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     pablo duarte • een maand geleden

     Niemand zegt dat liep die afstand in een dag laat staan ​​'s nachts als hun mobiele gegevens blijken uit de 1 april tot 11 april en na hen waren ronddwalen de paden, ik denk echt dat ze gedaald van uitputting en honger 11 of meer dagen in de jungle zonder survival training in de jungle waren prooi van pekari dat als er (Godzilla NO)
     1
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     pablo duarte • een maand geleden

     als er geen maan die is wit rond voorwerp dat recht op de top van de boom in de foto van de grote rots is
     1
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     • Joan maand geleden

     Ik bedoel, hij laat doorschemeren dat noodoproepen waren mietras iemand gehad? Ik weet het niet, maar wat maakt je slachtoffer dader gesprekken? Voor mij waren ze niet thuis, dan konden ze komen met "iemand" of "iets" en de vergadering slecht afgelopen. Niet konden ze wegkomen door gewoon te lopen en te kijken waar om uit te lopen van het bos en niet per se omdat iemand gedwongen? Niet kunnen zij zijn gestorven van de honger en dan deboradas door beesten (die u misschien niet weet dat ze bestaan​​)?
     1
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     • Building Maintenance een maand geleden

     Net als het geval van Alex Engels Humpries. Net als hij, zij verzameld in de straat. Betzaida niet vangen
     1
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     alice • een maand geleden

     Zeker dit is vrij ingewikkeld en dat ze aten dieren en viel in wie weet wat, denk echt dat ik denk het niet. Hopelijk wordt dit snel opgelost.
     1
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     Achiriqui • 25 dagen geleden

     Dat is wat je. Creen.en u de noodoproep Ringtone Cellulares hebben een soortgelijk apparaat als de zwarte dozen van het vliegtuig, maar vooral voor noodgevallen Cellulares en scoorden ze 911 en 112-nummers, deze actieve
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     mister groen • 25 dagen geleden

     als je kijkt naar het record van de gesprekken van deze telefoons zullen zich realiseren dat het 4 april en alleen het licht van de telefoons, maar niet bellen omdat de persoon die had ze niet wisten de codes acseso wat suggereert dat al ze kunnen worden verwond of gedood, sommigen zeggen dat iemand niet eventueel kunnen worden gedood, maar ik werkte vele jaren in deze gebieden en een aantal inheemse gewoonten en inheemse Miskitu teribes waarvan er een aantal kernen van cystic gebieden in de bergen, als vanaf de eerste dag hadden hun kamp opgezet met alle technische en logistieke medewerkers dit fiscale casoesta hebben opgelost of het moet worden verwijderd en zoek iemand die meer ervaren in het strafrechtelijk onderzoek, dat nog moet worden onderzocht meer indianen die hebben meegewerkt aan het onderzoek, omdat het altijd in deze gevallen zijn het meest verdacht.
     •
     Reageer
     •
     Delen>
     Avatar
     • Elisa maand geleden

     Naar mijn mening, als ze veel voor alle meldingen kunnen maken en een zo lange periode van tijd is indicatief voor iemand die niet gedood (persoon) was, maar iets (een dier). Het lijkt erop dat zoals altijd, een advocaat wil het ongeluk van iemand te gebruiken om geld te verdienen ten koste van het lijden.

     No way ik voorstellen dat er een misdaad zou kunnen zijn. De slachtoffers waren dieren van het gebied van levensmiddelen, zoals leeuwen, jaguars, pekari's of gewoon voor de roofvogels. Er zijn bijtwonden op de botten? Er zijn tekenen gesneden in de botten? Onze forensische artsen zeggen?

     Lord (s) advocaat en journalist (en), respecteren de pijn en het ongeluk van anderen.
     •
     Reageer
     •
     Delen>
         Avatar
         • Building Maintenance Elisa maand geleden

         Lions? Jaguars? Wat dacht je van een dinosaurus of Godzilla
         1
         •
         Reageer
         •
         Delen>
     Avatar
     Antonio Jorge Arosemena • een maand geleden

     Heren er elemntos onderzoekers in hun investación alleen genoemd als Taxichauffeurs worden gerespecteerd heeft onderzoek gedaan naar de mate van onschuld, dat beide telefoons GPS-systeem aan te geven, sporen van DNA werden bepaald in alle items die behoorde tot de getroffen. Vraag voor u welke van de twee eerste stierf? Hoeveel diepe plassen is die rivier? die wilden wie redden? Geen groep verbruikt hallucineren? Resuevan het prestige en het imago van Panama in het geding is. Dank je wel
     •
     Reageer
     •
     Delen>
         Avatar
         Building Maintenance • Jorge Antonio Arosemena maand geleden

         De cels gps niet om de telefoon te lokaliseren. Slechts achteruit. De telefoonmaatschappij is de enige die kan bepalen welke mast of toren dicht waren.
         Geen DNA-test items die geen rekening houden met de omgeving een plaats delict door Betsaïda. Wat meer is, ze was er niet eens. Remote locals die de boodschap het vernietigen van de enige mogelijkheid onderzoek te doen.
         Die stierf eerste kan niet worden vastgesteld zonder lijken.
         Je moet zeven rivieren over te steken van het hostel waar ze vond de tas / botten.
         Niemand wilde niemand redden, omdat het verhaal dat verloren werd en viel in een rivier is precies dat: een fysiek onmogelijk verhaal.
         Awesome: LSD, Mescaline, Peyote, paddestoelen als Amarita muscaria, GHB? Hoewel geconsumeerd, niemand kan 12 uur in totale duisternis wandelen in een gebied dat niet bekend oversteken zeven rivieren. Noch de mensen die alles wat ze kunnen weken geleden doen
         3
         •
         Reageer
         •
         Delen>
             Avatar
             • Building Maintenance Joan maand geleden

             Ik denk dat de gesprekken waren omdat ze waren verloren. Verloren in het bos, ik decespero en noodoproep. Nu, alleen de CIA. telefoon kan dat soort informatie te geven. Zij zullen zeggen, volgens de coördinaten als ze in het bos waren of niet. Het is een ingewikkelde zaak, maar de meest geloofwaardige geest gemakkelijker. Wat is het meest geloofwaardig? dat ze vermoord omdat ze de voorkeur aan dat te denken, zodat kon een dier of een ongeluk zijn, want als dat zo zou er niet meer schuldig dan hun eigen dochters beetje roekeloos en voorzichtig zijn. Zij hebben behoefte aan een zondebok.
             •
             Reageer
             •
             Delen>
                 Avatar
                 • Building Maintenance Joan maand geleden

                 Er is geen dergelijk aantal "noodsituatie" in Panama. 911 is een nummer om een prive-ambulance bedrijf. Het is een van de vele scams in Panama. 911 op de planeet is een meldkamer voor politie en reddingsdiensten / amb. We leven in een jungle
                 1
                 •
                 Reageer
                 •
                 Delen>
                     Avatar
                     ESTHER Building Maintenance • 25 dagen geleden

                     zeker, criminelen zijn los, en de maskers rechtvaardigheid, te rotten met hun geld.
                     •
                     Reageer
                     •
                     Delen>
                         Avatar
                         Esther • 25 dagen geleden

                         Hopelijk zal alles ontdekken of is het raadzaam om het afsluiten van de belasting, omdat het niet de minste empathie met de buitenlandse familie of Panamese heeft gehad,,, elke tour ze doen, lijkt het erop dat de Indianen zal waarschuwen u om uit te botten.
                         •
                         Reageer
                         •
                         Delen>
                             Avatar
                             Esther • 25 dagen geleden

                             valse sporen, het uitstellen van het proces invesitgación. haringen die de zaak hebben belemmerd, en willen dicht bij zijn ..
                             •
                             Reageer
                             •
                             Delen>
                                 Avatar
                                 Antonio Jorge Arosemena ESTHER • 25 dagen geleden

                                 Ik weet niet waar bepaalde belasting in dit land werden gevormd. Elke organische stof ontleedt in laatste echte tienpo putrecinas noemen een. De lijkschouwer moet onderzoeken of het bepalen van de vervaltijd van een steekproef naar de andere en dus voorspellen wie eerst stierf. Indien na mogelijk seksueel misbruik en verstikten. Waarom de resten van een rivier als serca?. Deze gedragingen van bepaalde fiscale herinner me wat Poison Diethyleenglycol of CSS de macabere diol deze belasting kreeg nooit een juridische opleiding in de chemie of toxicologie. Ah het was makkelijker om het bewijs dat patiënten die gif in een kliniek of ziekenhuis of CSS kant sommige automedicandoce buurman. Nooit een woord van het nationale laboratorium en kwaliteitscontroles werd gehoord. Het lijkt erop dat deze arme meisjes hetzelfde lot hen te wachten staat. Jammer, want er is veel op het spel: het leven van mensen, de veiligheid, het beeld van het land en andere dingen.
                                 •
                                 Reageer
                                 •
                                 Delen>

Ook in The Star

     Ontvoeren, doden en begraven van een kind op school
         een reactie
         14 uur geleden
     Avatar

     1977 Lulu - wil gerechtigheid en dus zal je straffen, zie je ...
     Maduro beschuldigt Alvaro ...
         een reactie
         8 uur geleden
     Avatar

     Advocaat Filomeno - Volg dezelfde oude verhaal absurd. Het is een schaamteloze demagoog. En dat zal Venezolaanse zijn ...
     Medische klinieken uitgezet Paitilla
         een reactie
         12 uur geleden
     Avatar

     Trifonio - Bitch grammatica van de houder. Meervoud gemengd met vreemde namen kleine letters met accenten ... Paitilla? Lords a ...
     Leraren en Meduca stevige ...
         5 Reacties
         13 uur geleden
     Avatar


     Batallon2000 - Er is de fles terug in het verleden en geven zonder er iets voor terug te vragen. We hebben de slechtste onderwijssysteem ...

No comments: