Tweets by @marcthebeste

Wednesday, September 03, 2014

reacties op dagblad stukjes

Henk Kamp een één of andere minister heeft vorig jaar de postwet zo aangepast dat voor mij de post alleen nog maar gaat op woensdag en donderdag gaat. Henk Kamp kost ons voor de zoveelste keer weer miljarden aan schade door domme ondoordachte wetjes die nergens voor nodig zijn bovendien, het lijkt wel of hij in dienst is bij een vreemde mogendheid en eropuit om ons te vernietigen. Als ik nu iets op de post doe op dinsdag is het er dus woensdag en als ik op woensdag iets op de post doe, donderdag, that’s it, twee dagen gaat de post. Opvrijdag moet ik de centrale en de database beheren tot 17.00, laatst was ik er op vrijdag om 17.15, maar die was al weg, ja, “vrijdag gaat ‘tie om 16.30. Dus dan moet je wachten tot dinsdag voor de bezorging op woensdag. Dus, vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag komt er geen post aan bij de mensen naar wie ik het verstuur.

De JSF is een spook, met nu al 45% kostenoverschrijding en hij vliegt nog niet of ze gaan regelmatig in de fik en ze worden geproduceerd door finnmeccanica die ook de in Nederland mislukte Firatreinen had gebouwd en toevallig vandaag weer worden teruggestuurd naar Italië. Koop wat klaar is eet wat gaar is en vertel wat waar is, zei opa altijd, maar lees voor al een onze Nederlandse kranten over het JSF debacle. Het project bestaat vooral nog steeds door de grote sommen die vooraf werden betaald

Euthanasie zul je bedoelen, als ze je niet meer helpen omdat je te oud bent, niet in je gezicht, maar gluiperig net als de regering wordt je op het verkeerde stapeltje gelegd. Gelukkig zijn de oudjes niet alleen, de studenten en werkelozen 955000 stuks worden ook lekker gepakt de laatste tijd. Piet kan beter wat scherper om zich heen kijken en niet naar de luitjes uit zijn omgeving luisteren. Recept BTW terug naar 14% en accijnzen afschaffen, een olie fonds naar Noors model, geen JSF NL Neutraal

16 miljoen Nederlanders die er nu nog zijn zijn opgegroeid met Zwarte Piet en dan voor een paar immigranten of zo, die een inburgeringscursus hebben moeten doen je jeugd verloochenen. Lekker wegwezen dan, de basis van de inburgering's cursus is geschoeid op Zwarte Piet, als je dat niet kan begrijpen, ben je sowieso gezakt. Als je dan blijft roepen dat het met iets anders te maken zou hebben dan het Hollandse gevoel, kan je beter je plan trekken. Schandalig om 16 miljoen Nederlanders beschuldigen

Daar gaat het de VS helemaal niet om. Oorlog is van levensbelang voor het land met 18 biljoen staatsschuld, alleen door regelmatige opleving van de wapenindustrie kan het net de neus boven water houden. Wat ze er voor moeten zeggen is totaal irrelevant. Ze proberen sinds de Bushes dan coalities te vormen met andere mogendheden, kan niet schelen wie, wat nieuw is, voor de zekerheid hebben ze nu meerdere vijanden, voor als er één afhaakt. Voor ons goed, lekker veilig en niet duur, als je meedoet.

Net zoals bij Catalonië is het voor Schotland voordeliger om apart verder te gaan, want het af te scheiden nieuwe land wordt tot dan behoorlijk onderdrukt door de huidige regering, die de krenten uit de pap haalt en het gebiedsdeel met de zooi laat zitten en ze worden gedwongen mee te betalen aan de armere delen van het hoofdland. Ze doen het in het VK dan ook behoorlijk in hun broek als de afsplitsing echt zou gebeuren, het zou ongeveer gelijk staan aan in één klap 5 miljoen werkelozen erbij.

Mist er een heel stuk hier? Er staat nergens iets over wat er dan niet moeilijk is om IS te verslaan, alleen wat Bushiaans en etniciteit nummertjes over de regio, veel plaatselijke namen en dat ze in de woestijn wonen, maar waar staat dan die "makkelijke" truuk? Of is de titel van een ander stukje? Want dit is gewoon knip en plakwerk uit achtergebleven internet stukjes, beginnend in de tijd van Kissinger, zo te zien. Krijgt die Goldman daar nog geld voor? Ik meld me aan. execallblogspotcom

Zijn ze nou helemaal gek geworden? Dat mocht toch niet meer, criminelen voor miljoenen in een getuigen bescherming programma en ook nog de gevangenisstraf kwijtschelden, OM en Opstelten hiervoor aansprakelijk stellen. En waarom? Om er een paar weer terug te krijgen in hun gratis hotel, zodat die ook weer een miljoenen kostend programma krijgen? Als je ze een half jaar eerder vrijlating bied zeggen ze ook al alles of een minder streng regime voorlopig. IRT affaire dejavu krijg ik ervan, met ook weer een parlementaire enquete. Het beste is even opnieuw beginnen zonder zwakzinnigen die dit soort beslissingen nemen.

Holanda té 21% IVA, era l'error gran del govern Rutte2, per al País queda gairebé paralitzat i com unico País a la zona amb numeros negatius.

Holanda tiene 21% IVA, era el error grande del gobierno Rutte2, para el Pais queda casi paralizado y como unico Pais en la zona con numeros negativos.

Eerst even dit. Als je gezond bent, hoef je niet naar het ziekenhuis. Als je niet gezond bent mag je naar het ziekenhuis, maar maken ze je daar wel beter? Datzelfde geld voor het model van het zorgmonster. We betalen allemaal voor de zorg. Ook al ben je niet ziek. Boven de ziekenfondsen staan 9 organisaties die betaald worden zoals de NZa, SKGZ, CVZ, RVZ, KNMP, SVB, CJIB en VWS. Dat kan natuurlijk niet, gewoon 1 organisatie is genoeg want van de 90 miljard euro zorgkosten slokken ze de helft op.

Zat ik net Contagion op net5 te kijken, een film uit 2011, nu staat Outbreak op uit 1995, is dat niet griezelig? Is het een complot om de aanstaande aankondiging van de oorlog te verzachten? Of gewoon een grapje van  programma directeur Justine Huffmeijer? Nou ja, dat kan hier niet gebeuren denk ik dan, want om geen besmetting op te lopen hoef je alleen geen lichaam's eigen stoffen van een patiënt aan te raken. En het is niet gemakkelijk om wel te doen, want die afdeling in het LUMC zit potdicht

Nederland weer Neutraal, als huisvester van het ICC Internationaal strafhof en NL leger te beschamend na 10 mei 1940 en MH17 en alles er tussenin. IT techniek en hulp, samen met een klein team special forces kan wel, maar het gepruts met de JSF kan beter gelijk afgebroken worden, om verdere verschuttingen zoals met de Fyra te vermijden. En net zoals met de zorg die 90 miljard kost zijn defensie uitgaven veel te ondoorzichtig, als iemand weet wat de Karel Doorman heeft gekost, graag een seintje.

Vanuit een soort verwrongen koloniale manier van denken gaat men er in Nederland van uit dat het nuttig is bij maatschappelijke problemen vermeende cultuurbepaalde oorzaken te onderzoeken. Vertaling: Aardige Hollanders geven vreemdelingen die hier tijdelijk als gastarbeider worden ontvangen een goed salaris om voor die periode huisvesting en goed eten en scholing te kunnen betalen, plus geld voor een eigen huis in het thuisland met bijhorende kindertoeslag, die ze ook mogen houden bij terugkeer.

Alles over de rug van de mensen, ongelofelijk hoe zo'n stel onnutten in zo'n positie terecht is gekomen. 100.000 banen erbij in 10 jaar. En hij zegt het ook nog zonder blikken of blozen, behalve van de coke dan, waar Loo weer teveel van had gesnoven. Ik geeft het spulletje nog een paar dagen op het pluche, want iedereen is het nou wel zat. Wat er gehoord had moeten worden BTW 14%. Accijnzen 3%. Gratis zorg en scholing voor iedereen met een laag inkomen en huurverlaging. Sociale dienst wordt WW.

Ja, Panama, die liegen allemaal, helemaal voor de camera, dat heb je toch gezien met Kris en Lisanne. En Kroaten ook maar dan andersom, weet je dat niet meer toen het nog het vakantieland Joegoslavie was? Maar een bloedonderzoek voor depressie dat er binnenkort komt zou een echte uitslag misschien beter benaderen.

Ik verwacht niet dat het AD het redt!. Onzinnige beslissingen over de reacties en een hele reeks aan advertorials, die voor zover ik weet zijn "not done", Ah, in ieder geval zal Hazes altijd blijven bestaan. Adviesje, neem een voorbeeld aan hln.be En oh ja, sinds 1983 toen ik voor het eerst op internet zat, 20 jaar voordat u wist wat dat was, heb ik nog geen ongelijk gehad. Het kan ook verkeren in het feit dat u onze haagsche courant heb opgelok. Uw juk is na 2005 uw ondergang geworden, blijf zo

Het is een list om de armen nog meer af te pakken, je verliest je huur en zorgtoeslagen en je krijgt er niets voor terug, want je had toch al geen geld om belasting te betalen. Je hebt binnenkort ook niets meer te eten als je niet dakloos wilt worden. Je buren met precies hetzelfde huis betalen de helft omdat ze er al 25 jaar wonen. Met € 500,- minder per maand zul je het moeten doen en je uitkering stopt omdat de gemeente waar je woont geen geld meer heeft. Leve de versobering van de belasting.

Dat is over ruim 5 jaar, er doen dan spelers mee die nu nog onbekend zijn. Uber is dan de enige nog overgebleven taxi dienst en 100 mensen zijn op weg naar Mars. Los Angeles is de nieuwe wereld hoofdstad en in het Witte huis daar zit nu Google dat de wereld runt. Door ongelukjes in België, doel 1 en 2 en de Oekraïne, kan je daar niet meer komen, maar door het Maunder-minimum geeft dat ook niet, het is wel druk geworden in Afrika en het Caraïbisch gebied, Willemstad vervangt Amsterdams bij EK.

Groot respect voor mensen die hun leven wagen om anderen te helpen, gelukkig heeft hij geen Ebola, maar Malaria is ook geen pretje en hoewel je een kleine kans hebt niet dood te gaan aan Ebola, van Malaria kom je nooit meer af. Na kanker is het de ergste ziekte ter wereld waar nog geen medicijnen voor zijn behalve een beetje symptoom bestrijding met kinine. Sterkte en beterschap, ik wilde nog zeggen dat je je portie zo wel gehad hebt, van niemand hoef je nog terug om je leven nog verder te wagen

Dan mag 'tie wel opschieten, want als Rutte klaar is met de VVD is er niks meer van over. Volgens mij is Rutte in dienst van Rusland, kijk maar naar het traineren van hulp aan de NAVO en Obama en dat lachje van hem als er weer iets in de soep loopt. Intussen kan hij lekker z'n gang gaan want Loo ligt de hele dag weer aan de lijn, net als die Joeri van Gelder, aan de nasale geluiden te horen als ze wat zeggen. Wedden dat Rutte straks een baantje heeft bij iets internationaal's, zoals de Gasprom?

En er komt vast nog meer. Die Wiebes zit met zijn snuit recht achter Loo om hem van de lijn te kunnen voorzien. Dit soort maatregelen ontwricht de samenleving, aan de beurt zijn al het leerlingen vervoer en de zorg geweest, gevolg 10 duizenden werkelozen erbij en zorg voor ouderen en gehandicapten weg. Nu kan je ook niet meer met de fiets want werkgevers gaan dat niet zelf betalen natuurlijk. Dat is alleen nog gebeurt in 40-45 toen je fiets naar Duitsland ging om omgesmolten te worden.

Mag je nog wel YMCA draaien, of gaat dat net als je uniform en zwarte piet schmink ook op de schop? Nederland weer Neutraal, als huisvester van het ICC Internationaal strafhof en NL leger te beschamend na 10 mei 1940 en MH17 en alles er tussenin. IT techniek en hulp, samen met een klein team special forces kan wel, maar het gepruts met F16's kan beter gelijk afgebroken worden, stel je voor dat de piloot onthoofd wordt, after ejecting. Wat een verschutting zeg om militairen angst aan te praten.

De mens heeft geen invloed op het klimaat whatsoever. Een kleine fluctuatie van de zon wel en er is een 11 jaarlijkse zonne cycle en dan is er het Maunder Minimum, ook de massa van de warme en koude zeeën hebben invloed. Voor dat de mens er was zijn er grote branden en vulkaan uitbarstingen geweest die wel minstens net zo vervuilend waren. Wat niet wil zeggen dat we natuurlijk niet ons afval in de atmosfeer moeten laten slingeren, omdat dat gewoon vies is. Door nieuwe technologie niet blijvend.

Nee, Frans heeft waarschijnlijk geen bewijs, maar de VS kan niet zonder oorlog om de lippen boven water te houden door de staatsschuld van 17 biljoen, dat zijn 16 nullen achter de 17. Doordat ze aan de wapenindustrie verdienen, zo'n F22 Raptor kost € 150 miljoen, die wij trouwens niet kunnen kopen, wel het op één na mooiste speeltje de F35 JSF die maar de helft kost. Zo'n president weet dat niet van tevoren en als ze erachter komen wat ze er allemaal voor moeten doen, is het te laat, arme Obama.

Ja, ik kan weinig zeggen over het weer, maar je hebt het omgekeerd over hen die het eens zijn met de Nederlandse medewerking aan de aanvallen op IS, dat is nog geen 1 op 10. En als de je beelden van de vluchtende kindertjes erbij zet is er 0 op 10 het mee eens. Hoe jullie altijd aan die verdraaide pro VS propaganda komen is me een raadsel, of neem je die gewoon zo maar aan van Rutte of de CIA? Ik zou zo niet doorgaan want dan blijft er niets over van het blaadje waar je bijna nooit kan reageren.

Het is een val. In Nederland zit je gewoon in de val. Ineens je zorg weg, ineens je oldtimer weg, ineens geen teruggave meer, ineens je fiets weg, ineens je aow weg, ineens geen gas meer, ineens geen baan meer, enz. enz. Als je nu nog kunt, e.g. je hebt nog niets opgebouwd kan je beter emigreren. Waarheen? Dat maakt niet uit, er is geen één land zo onbetrouwbaar en wispelturig en onbetrouwbaar als Nederland, waar je wel zelf op hebt gestemd, maar dat kon je toen niet weten. Nu wel, wegwezen dus.

Por un pelo se liberado Escocia del Reino Unido, el dia que se realizan la libertad sera grave para el RU. Asi mismo passa en España, Se unde el Pais que esta casi flotando ahora. Un pelin a estribord y ya esta, puede se la libertad de Cataluña o cual qier asunto economico. Por esto han inventado que fue ilegal votar por ella, que claro es una tonteria inventado por miedo del voto plus. I con razon tienen miedo, sin Cataluña les faltan los impuestos y suma el deficit, es como tener otro 7 milliones en el paro en un instante. No van a dejar nunca que salen de España, hasta guerra para evitarlo y privarles los derechos ya obtenido. El resto del Pais tampoco va a ayudar a la separacion, o sea no va a passar nunca. Tenemos en Holanda una provincia donde sale gas natural gratis ya 40 aõs con un valor de 600 mil milliones de euro's, ò 15 mil milliones anual. Este provincia Groningen no les dejen separarse nunca igual.

Wacht even tot de eerste gebombardeerde kindertjes met missende ledematen op twitter verschijnen, kan je op wachten, zelfs nog eerder dan de onthoofding van een f16 piloot. JE KAN NIET zonder personeel op de grond gaan bombarderen, maakt niet uit tegen wie, altijd worden dan ook onschuldigen geraakt. Abort, abort en hoe kan het dat pluchekonten zonder enige militaire ervaring zo blij doen over iets dat iedereen die dat wel heeft er zo met weerzin over denkt. Dus eerst boots on the ground.

Misschien helpt het om ze eerst buiten een paar klappen te verkopen en dan een paar uur filmpjes laten kijken kijken naar de al reeds gebombardeerde kindertjes, de meesten hebben of geen kinderen of het is zo lang geleden dat ze het vergeten zijn. Hup, even opfrissen. Natuurlijk moet dat IS gestopt worden, dat is ook niets, maar niet laf zoals ze ook niet naar Sirië gaan. Gewoon op de grond de IS opzoeken, opsluiten en berechten in het ICC te Den Haag, eerst Nederland weer neutraal, anders niet.

No comments: